Bloemsierkunst Rob van den Berg

Bloemsierkunst Rob van den Berg, een bloemenzaak welke al meer dan zeventig jaar overgaat van vader op zoon. Met ons team van bloembind(st)ers zorgen wij voor een up-to-date styling van de nieuwste trends.

Winkels

in onze speciaalzaken vindt u een uitgebreid assortiment van bloemen en planten. Ook voor kant en klare cadeauarrangementen kunt u bij ons terecht!

De bloemen die wij zelf op de veiling inkopen, kunnen naar wens tot een mooi boeket of bloemstuk gearrangeerd worden. Naast ons grote assortiment bloemen hebben wij ook boeketten in diverse kleuren en maten klaarstaan.

Bedrijven

Het is bij ons ook mogeijk om niet alleen voor uzelf bloemen te halen, maar ook voor op uw werk. Voor verschillende bedrijven in de regio mogen wij al jaren elke week een mooi gearrangeerd boeket of bloemstuk brengen. Deze worden dan veelal gebruikt voor bij de receptie, in ontvangstruimten of voor op kantoor.

Ook is het mogelijk om uw kantoor te laten inrichten met verschillende platen, welke wij dan natuurlijk bij u komen bezorgen en als u dat wilt neerzetten. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u een goede offerte kunnen opstellen. Het gebeurt helemaal naar uw wensen en uw beschikbare budget.